SamenStarten - Eaglescience

SamenStarten

Het ondersteunen van communicatie tussen verpleegkundigen en ouders

Kinderen en families met een specifieke behoefte (bijvoorbeeld het ouderschap of financiële problemen) kunnen door het SamenStarten-programma snel geholpen worden. Echter, de verpleegsters kunnen niet altijd de benodigde assistentie verlenen tijdens de telefoontjes.

De SamenStarten-app bevordert de communicatie tussen de verpleegsters en ouders. Het voorziet de gebruikers van informatie over hulpinstanties (zoals maatschappelijke dienstverlening), maar ook informatie op maat gemaakt voor de behoeften van de ouders (websites, instructievideo’s en pdf bestanden). De app maakt het mogelijk om de support te verbeteren, omdat de assistentie gebaseerd is op de patiëntbehoeften en doelen.

“Eaglescience neemt altijd een stap extra en geeft ideeën een extra dimensie. Ze geven snel antwoord en zijn betrouwbaar. Ze luisteren zo goed dat hun voorstel vaak beter is dan het originele idee.”

SamenStarten & Eaglescience

In 2013 SamenStarten-app V1.0 was gelanceerd. De SamenStarten-app was volledig geüpdatet in 2016. Beide projecten zijn gecoördineerd door TNO, in samenwerking met JGZ (Jeugdgezondheidzorg) Amsterdam en Pharos. Eaglescience heeft de applicatie ontworpen, in overleg met de verpleegsters en belanghebbenden.

Meer informatie?

SamenStarten
TNO

Of neem contact op met de volgende personen:

Marc Grootjen
m.grootjen@eaglescience.nl
Mobile: +31647484098
Skype: marc.grootjen
Voeg me toe op Linkedin

Bas Breijer
b.breijer@eaglescience.nl

YOU MIGHT ALSO LIKE