Play to Work - Eaglescience

Play to Work

Gamen voor een echte baan

In 2015 heeft Eaglescience samen met de partners van Banenruil en IJsfontein de contest Play2Work gewonnen. In dit spannende project bouwde Eaglescience een platform gebaseerd op games voor jongeren die net klaar zijn met hun MBO-opleiding. PlaytoWork biedt hen een speelse, innovatieve, passende omgeving.

Tijdens het spelen van de games en het voltooien van opdrachten wordt er een persoonlijk profiel gemaakt op basis van de persoonlijkheidskenmerken. Dit profiel wordt dan gekoppeld aan echte banen. Studenten kunnen dit platform gebruiken om te groeien, te ontwikkelen en zichzelf te presenteren in een snel veranderende arbeidsmarkt. Ons doel is om innovatieve software te combineren met gamemodulen om zo MBO’ers die klaar zijn met hun opleiding te motiveren om zichzelf open te stellen voor de echte arbeidsmarkt. Doordat ze dit doen, kunnen werkgevers inzicht krijgen in de vaardigheden en mogelijkheden van de jonge experts. Door te gamen voor een echte baan gaan de MBO-afgestudeerden met een voorsprong de snelle en competitieve arbeidsmarkt in.

Download de app!

iTunes

Google Play

Play to Work & Eaglescience

Eaglescience, Banenruil en IJsfontein werken nauw samen aan dit innovatieve en uitdagende project PlaytoWork. Samen ontwikkelen zij een intuïtieve gamingmodule voor MBO-afgestudeerden, werknemers en onderwijsinstellingen.

Meer informatie?

PlaytoWork
Banenruil
IJsfontein

Of neem contact op met:

Marc Grootjen
m.grootjen@eaglescience.nl

YOU MIGHT ALSO LIKE