MotoSense - Eaglescience

MotoSense

Rijden op gevoel

Het navigeren op een motor is nog steeds een uitdaging vanwege beperkt zicht en weersomstandigheden. Het MotoSense project lost deze struikelblokken op door middel van een andere vorm van communicatie. MotoSense heeft als doel om deze struikelblokken op te lossen door een andere manier van communicatie te gebruiken, bijvoorbeeld door te communiceren door middel van trillingen via de huid.

Het doel van dit project is om een systeem te ontwerpen, te ontwikkelen en te implementeren dat zelf kan navigeren. Bovendien moet het systeem flexibel zijn en moet de gebruiker het makkelijk kunnen aanpassen naar zijn voorkeuren. Net zoals een telefoon, vertelt een trilling dat er een bepaalde actie ondernomen moet worden. In het MotoSense project zijn de beperkte batterijcapaciteit, krachtige verwerken van data en trillende elementen gecombineerd tot een geïntegreerd, ingebed, en draagbaar systeem.

“Het systeem moet flexibel en makkelijk aan te passen zijn naar de voorkeur van de gebruiker”

We-Boost, Elitac & Eaglescience

Eaglescience en We-Boost ontwikkelen MotoSense in een gezamenlijke onderneming met Elitac. Samen pakken ze de (geïntegreerde) hardware challenges, ingebedde software en commerciële aspecten aan, wat nodig is om dit tot een succesvol product te maken.

Meer informatie?

We-Boost BV
Elitac BV

Of neem contact op met de volgende personen:

Bas Breijer
b.breijer@eaglescience.nl

YOU MIGHT ALSO LIKE